Mercè Graells Alemany - Advocada. Sòcia

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), Màster d’especialització en Dret Processal a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, Màster de Mediació a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i Màster en Derecho de Familia en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Disposa d’una àmplia experiència i coneixements en l’àmbit del Dret de Família i ha participat en la resolució de conflictes familiars de tota mena. Així mateix, té experiència en l’àmbit del Dret Fiscal i Administratiu, amb la qual cosa pot dur a terme un assessorament integral a les persones físiques, des de totes les perspectives i en qualsevol tipus de conflicte en què es puguin trobar.

Idiomes: espanyol, català i anglès.

Ruth Gay Aragó - Advocada. Sòcia

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en derecho laboral en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Especialitzada en Dret Mercantil, amb reconeguda experiència en l’àmbit del Dret del Transport. Durant anys ha assessorat empreses de transport en el desenvolupament de la seva activitat i en la resolució dels conflictes propis del sector.

Idiomes: espanyol, català i anglès.


Laia Ardiaca Graells - Advocada

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), Màster d’Especialització en Dret Societari a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB). Preparació d’oposicions a Registres de la Propietat, Mercantil i de Béns Mobles.

Idiomes: espanyol, català, anglès i italià


Cristina Gómez Casajús - Advocada

Llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Màster en Advocacia Internacional per l'Institut Superior de Dret i Economia, Universitat de Barcelona. Experta en processal civil i assessorament d'empreses en àmbit Societari i Mercantil.

Idiomes: espanyol, català i anglès.


Emilio Osuna - Economista

Título universitario/académico, máster.
Disposa d’una àmplia experiència i coneixements en l’àmbit de l’assessoria fiscal i comptable de societats. S’encarrega de la gestió de llibres comptables, declaracions fiscals i consultoria fiscal de societats.

Idiomes: espanyol, català i anglès.